30/11-15

Hej allesammans! 
Idag är det sista november och ingen snö har kommit, bara massa regn.. 
Hur står det till med er ? 
Med mig är det okej, men har sjukt ont.. 
Idag ska jag äta lunch hos mamma och pappa samt gosa lite med mammas och  min katt. Även om katten bor hos mamma och pappa så delar jag och mamma på henne! :) 
 

29/11-15

Hej alla! 
Det var en stor dag igår, vi fick autografer av H&M gänget (Malin Baryard Sverige, Peder Fredriksson Sverige, Nicola Philippaerts Belgien och Olivier Philippaerts Belgien)
Såg även när de red både hoppningen och även islandshästar och då tävlade dom i lag Malin och Nicola mot Peder och Olivier, vinnarna på islandshästarna var Malin och Nicola. 
Riktigt häftigt att se! En kväll jag sent glömmer väntar på att Emelie ska skicka alla bilder från igår så kan jag lägga upp lite. Träffade även en tjej från Skåne som jag pratat med via ett spel, Hanna en sjukt gullig tjej! 
Tack för igår! ❤️
Här kommer en bild jag tog med mobilen på mig och Emelie ❤️


28/11-15

Hej alla! 
Var på special mödravården igår, det visade sig bara vara att jag har rejäl foglossning, så jag kommer väl hamna i rullstol på slutet av graviditeten men tur att det bara var de. 
 
Idag är det Stockholm Internationella Horse Show som gäller för min del, ikväll ska jag dit med Emelie gammal arbetskamrat och som även är andelsägare I Fontana Boko som  jag oxå är. 
Vi ska käka middag där och vi ska även möta upp en tjej som jag lärt känna via ett spel på nätet, som är från skåne och hälsa iaf. :)
Ha en super bra dag! :)