27/5-16

Hej alla!
 
Hur är det med er ?
 
Fontana kom 5a i söndags nöjd med placeringen men dock inte så roligt att hon inte va fräsch som kusken sa efter.  Men nu är hon behandlad och hoppas hon blir bra snart igen! :)
 
 
 
Min helg blir fullsmockad, i morgon tvättstugan hela dagen sen söndag ska jag, min pappa och älskade lilla Adrian till Solvalla och sitta uppe i festvåningen och äta lunch samt titta på elitloppet :D
Vann nämnligen biljetter vip paket värt 1000 kr per person ungefär. :)
Så jag valde att ta med pappa! :D
 

22/5-16

Hej alla!
Idag ska jag åka till Lindesberg och titta på när Fontana Boko startar. Så de blir en lång dag, har packat ner massor med mat till lilleman och flera ombyten och massa blöjor ner packade. :)
Är sjukt nervös för starten idag, då Fontana har haft en tuff start på karriären, haft mycket problem med sina ben. Men nu verkar de ha släppt för henne då hon segrade förra starten. 
Men vi får se hur de går i dag! 
Kl 14.58 går hennes lopp. 
Hoppas på bra plasering. 
 
Vad är era planer i dag? :) 
 
 
 

20/5-16

Hej alla!
 
Idag är det en både deppig och bra dag, för exakt ett år sen kvalade oxå min älskade andelshäst Fontana och lyckades klara kvalet så idag är det exakt 1 år hon har fått tävla...  De va riktigt roligt att hon klarade kvalet.
 
Men när vi kom hem då så var hela dörren av på mitten och alla datorer och mobiler samt lite pengar, smyckeskrin borta.. Någon eller några hade gjort inbrott i min lägenhet.. Vi kommer hem och då står polisen redan där och är inne i min lägenhet för att få tag i bevis och fingeravtryck eller ah kolla för att kunna binda någon eller några till brottet.. Men de ända dom hade lämnat eftersig va ett skoavtryck inga andra bevis.. Så anmälan las ner efter 4-5 dagar..  Jag tänkter fortfarande på inbrottet och tycker att de är obehagligt att lämna lägenheten, eller jobbigt om ingen är hemma där oro att de ska hända igen.. Men nu har vi säkerhetsdörr så den lär inte gå sönder sådär lätt om någon försöker göra inbrott igen vilket är positivt.
Snacka om att man kände sig otrygg efter inbrottet och tänk vilken hemsk upplevelse för killens mamma som skulle komma och lämna killens post, hon visste inte att vi var på Solvalla för att kolla när Fontana kvala, hon trodde vi va hemma och vilken syn att se de där då, hon trodde att nån hade mördat oss eller något hade hänt.. Fast hon ringde ju så klart på killens telefon och när han svara så vart hon ju lugn så klart av att höra att vi var på solvalla och att inget hade hänt oss..